Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


team rene .JPG
team nienke herst.JPG
team max herfst .JPG
Meest recente foto's
Contact
 Knight Kunsen  Toernooien  4115x gelezen


Hoofdsponsor
 
Installatietechniek Bert van Es


Toernooisponsors

Freshcourt           Powered by Tennis Direct

 


zaterdag 15 augustus 2015, 11:00 uur
Dash'35 Open Toernooi 2014
 Knight Kunsen  Toernooien  1901x gelezen

Dash'35 Open Toernooi werd georganiseerd van zaterdag 16 tot en met zondag 24 augustus.

Veel dank aan de vrijwilligers van Dash'35, de verenigingen D.L.T.C., C.C., Tenniscentrum Papendrecht, Tennishal Schenkeldijk, TopSpin Centre Zwijndrecht, alle sponsors en suppliers. Zonder hen was het toernooi niet mogelijk geweest.

       Cashless

          Facebook

          

vrijdag 15 augustus 2014, 21:00 uur
Het ****JRT van Dash'35 opnieuw een succes
 Hans Ruben  Toernooien  3543x gelezen
Het zit er weer op, het ****jeugdranglijsttoernooi van Dash'35. Ons rest nog slechts de FOTO'S en mooie herinneringen plus een filmpje op YOU TUBE! De derde versie van dit toernooi was opnieuw een succes met op de laatste dag prachtige finales met weergaloos mooi tennis. Het succes was niet alleen te danken aan de deelnemers, maar zeker ook dankzij de vrijwilligers van Dash´35. Een indruk via LEES MEER!

zaterdag 3 mei 2014, 23:11 uur 2 reacties (reageer)
Halve finales in ****JRT bij Dash'35 op vrijdag
 Hans Ruben  Toernooien  3976x gelezen
Vrijdag 2 mei, de dag van de halve finales in het ****jeugdranglijsttoernooi van Dash'35. We naderen de apotheose. De partijen worden spannender, de belangen in de strijd om de punten groot, maar de sfeer lijdt er gelukkig niet onder.
De beroemdheid van de dag is vandaag Bert van Es, onze huisinstallateur die gisteravond laat en hedenochtend vroeg voor 7.00 uur al in de weer was om ervoor te zorgen dat iedereen vandaag kan toiletteren.
U kunt de uitslagen van de gespeelde wedstrijden volgen via de link MUURKRANT. Wilt u foto's van het toernooi bekijken, druk dan op FOTO'S. De tv-reportage over het toernooi kunt u bekijken via YOU TUBE!
Meer informatie over het toernooi alsmede voor spelersinformatie, schema's, vrij spelen voor Dash-leden (vandaag bij normale weersomstandigheden van 16.00 uur), training van Dash'35 (zaterdagmorgen gewoon training), eten tijdens het toernooi, e.d. druk op JRT!
 

zondag 27 april 2014, 10:25 uur 0 reacties (reageer)


Kwartfinales op donderdag in ****JRT bij Dash'35
 Hans Ruben  Toernooien  3754x gelezen
Donderdag 1 mei, de dag van de arbeid en de dag van de kwartfinales in het ****jeugdranglijsttoernooi van Dash'35. We begonnen de dag zonnig en met Kiki Bertens en Raemon Sluiter als tennisberoemdheden van de dag aanwezig op het tennispark. De dag werd vlak voor de bui om 20.40 uur afgesloten met de laatste kwartfinale jongens t/m 16 jaar. U kunt de uitslagen van de gespeelde partijen volgen via de link MUURKRANT.

zondag 27 april 2014, 10:24 uur 0 reacties (reageer)
Derde dag van het ****JRT bij Dash'35
 Hans Ruben  Toernooien  875x gelezen
Woensdag 30 april, meer dan een halve eeuw koninginnedag, maar dit jaar de derde toernooidag in het **** jeugdranglijsttoernooi van Dash'35. Voor een impressie van het toernooi kijk woensdag om 18.00 uur naar RTV Dordrecht, de loklae tv-omroep of de herhalingen op donderdag. 
U kunt de uitslagen van de gespeelde partijen van deze derde toernooidag vinden via de link MUURKRANT
Meer informatie over het toernooi, inschrijven troosttoernooi t/m 16 jaar, vrij spelen voor Dash-leden, training van Dash'35 e.d. druk op LEES MEER of via de link: ****JRT DASH'35.


zondag 27 april 2014, 10:23 uur 0 reacties (reageer)
Drukke tweede dag ****JRT bij Dash'35
 Hans Ruben  Toernooien  2611x gelezen
Op de tweede toernooidag van het ****jeugdranglijsttoernooi van Dash'35 heeft regengod Pluvius tot half zes Dordrecht gemeden. Daar waar in grote delen van ons land de regen volop met bakken uit de hemel viel, bleef het bij Dash'35 tot laat in de middag droog. De publieke belangstelling voor de mooie partijen was deze dag groot. Helaas moest de eerste ronde jongens t/m 16 jaar naar woensdag worden verplaatst.
U kunt de uitslagen van de gespeelde partijen van deze tweede toernooidag vinden via de link MUURKRANT


zondag 27 april 2014, 10:22 uur 0 reacties (reageer)
**** JRT bij Dash'35 begonnen
 Hans Ruben  Toernooien  3454x gelezen

De kop is eraf: het **** jeugdranglijsttoernooi bij Dash'35 is begonnen. Op de eerste toernooidag (maandag 28 april) bleek het weer voor tennis meer dan fraai. De zon scheen volop in de ochtenduren en weliswaar was er in de late middag een wat dreigende lucht, maar het bleef droog. De tennisbanen lagen er dankzij BHS en de vrijwilligersploeg van Dash'35 picobello bij, dus alles was klaar voor een prachtige toernooidag.
Meer informatie over het toernooi via de link: ****JRT DASH'35. U kunt de uitslagen van de gespeelde partijen van deze eerste tioernooidag vinden via de link MUURKRANT.

zondag 27 april 2014, 10:20 uur 0 reacties (reageer)
Dash'35 jeugdranglijsttoernooi incassoformulier
 Pieter van Es  Toernooien  396x gelezen
-
woensdag 1 januari 2014, 12:00 uur
Mimy de Bottoernooi weer een daverend succes
 Hans Ruben  Toernooien  1053x gelezen

Het zit er weer op: de 29ste editie van het Mimy de Bottoernooi. Het was weer ouderwets gezellig en mede dankzij de vele vrijwilligers van Dash'35 een groot succes. Alle deelnemers en toeschouwers, bedankt voor een fantastische week en graag tot volgend jaar.
 

zondag 21 juli 2013, 22:38 uur 2 reacties (reageer)
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 @Dash35
 Activiteiten/ evenementen
 Algemeen
 Bardienst
 Club blad/ nieuwsbrief
 Competitie
 Dordrecht
 Jeugd
 Lidmaatschap
 Sponsors
 Tennis vereniging
 Toernooien
 Training
 Vacatures
 WhoZnext
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Gemengd

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens