Baan reserveren

Het reserveren van een tennisbaan gaat via de KNLTB-club app. Je kunt de KNLTB ClubApp downloaden via de Apple App Store of Google Play Store. Zoek op KNLTB ClubApp van de KNLTB.

Handleiding KNLTB club-app

Open de app en selecteer onze vereniging. Komt hij niet tevoorschijn, type dan D.L.T.C. Dash’35 in of Dash’35. Je krijgt dan een inlogscherm waarop je je KNLTB bondsnummer (op je pasje) in moet vullen en een wachtwoord. Je hebt nog geen wachtwoord maar dat kun je krijgen door een op ’reset wachtwoord’ te klikken.

Op de pagina ‘Spelen’ ( onderaan in een witte balk aanklikken) kun je een baan reserveren. Selecteer de goede datum (rechts boven kalenderteken), kies dan een baan en een tijd ( met je vinger naar links, rechts, boven, onder bewegen) en vul een medespeeler in. Alle groene Velden met een + teken, zijn te reserveren. Heet aantal reserveringen bedraagt 2 perd ag en er moet een half uur tussen zitten.

Probeer verder alle andere pagina’s van de app en gebruik wat je handig vindt.  

De complete Handleiding kun je vinden door de onderstaande link te openen:
Handleiding ClubApp

Handleiding digitaal afhangen in het clubhuis

Inloggen gebeurt met de ledenpas. Je kunt binnen 20 seconden een baan afhangen.

  • Je kunt alleen afhangen met je eigen pasje. Ben je die vergeten, dan zijn er geen reserve pasjes. Controleer dus altijd even voor je naar de club gaat of je je pasje bij je hebt.
  • Je kunt pas afhangen in het systeem als je gerechtigd bent tot spelen. Je hebt dus je contributie betaald en je hebt de beschikking over je KNLTB ledenpas. Is dat niet het geval, neem dan eerst contact op met de ledenadministratie van je vereniging.
  • Het bestuur kan in speciale gevallen leden blokkeren omdat ze bijvoorbeeld geschorst zijn, hun boete voor het niet uitvoeren van de bardienst niet hebben betaald etc. Het betreffende lid is daarvan altijd persoonlijk op de hoogte gebracht.
  • Doet je pasje het niet dan kan het zijn dat de magneetstrook bevuild is. Maak dit dan met je adem een beetje vochtig en haal het zachtjes langs je kleding. Let op dat je het niet beschadigd. Houd het pasje ook weg van magnetische velden net als je bankpasje. Probeer ook altijd even een ander pasje om te kijken of die het wel doet.
  • Heb je toch problemen vraag dan even hulp aan een ander lid op het park. Blijven de problemen zich voordoen, neem dan contact op met de beheerder van het afhangbord op de vereniging. Het bestuur weet wie dit is.

Partners van Dash'35