Rolstoeltennis

Sinds 2018 heeft Dash’35 een voor deze regio unieke samenwerkingsovereenkomst met de Esther Vergeer Foundation. De EVF ondersteunt Dash bij het verder ontwikkelen van onze afdeling rolstoeltennis.

Natuurlijk zijn we als Dash heel blij met onze ‘rollers’, een leuke, enthousiaste groep van 7 spelers, uiteenlopend in leeftijd en niveau, die iedere week trouw de trainingen bezoekt.

De rollers trainen op maandag van 18.00 tot 19.00 uur met een trainer en een assistente zodat iedereen op zijn of haar niveau les kan krijgen. Eén van deze spelers, Ivar, traint in een valide jeugdgroep en ook in de talentengroep van de KNLTB.

Iedereen is welkom om te komen kijken of het zelf eens te proberen als je volledig of voor sport rolstoelafhankelijk bent. Ons park en clubgebouw zijn rolstoeltoegankelijk en sinds dit jaar is er door vrijwilligers van onze club een aparte douche-wc ruimte gerealiseerd voor minder validen. Er zijn nog best kleine ‘hobbels’ te nemen, maar dat hoeft je niet te weerhouden eens te komen kijken of tennis wat voor je is. Er zijn rolstoelen op de club aanwezig dus dat hoef je niet zelf te regelen. Bij onze rolstoeltennisgroep worden we nl. ondersteund door de Esther Vergeer Foundation EVF) . Zij stellen de rolstoelen ter beschikking en organiseren regelmatig clinics. Maar denken ook mee als we als groep of vereniging ergens ‘tegen aan lopen’.

En de eerste keren dat je komt proberen, kun je ook een racket van de club lenen.

Wil je eerst meer informatie voor je langs komt? Dat kan.
Neem dan contact op met Kirsten van Deelen: rolstoeltennis@dash35.nl/06-43221314 of met Marianne van den Meiracker: marmei@live.nl

Rolstoeltennis maandagavond
Iedere maandagavond van 18.00u tot 19.00u verzorgt onze gediplomeerde trainer Peter Paul de tennisles. In de winterperiode in de Schenkeldijkhal. Wil je eens kennismaken neem dan gerust contact op met Peter Paul. Je vind de contactgegevens op de pagina Training.

Partners van Dash'35