13 oktober 2022 | Algemeen - Jeugd -

Even voorstellen

Beste leden,

Ik zal mezelf even voorstellen:

Ik ben Bojan Maric en ga van de winter de lessen van Peter Paul overnemen onder de vlag van de tennisschool At Vantage. Ik ben half dertig en woon in Leiden.

Mijn leven lang ben ik actief geweest in de tenniswereld. Als speler en nu zo’n 17 jaar als trainer. Natuurlijk was er de ambitie om verder te reiken dan de regionale categorie 3 speler. Maar zoals bij veel trainers bekend: het trainersvak vergt veel van je fysiek. Wanneer het aantal uren op de baan als trainer begint toe te nemen, nemen de eigen trainingsuren af.

Toch vind ik het nog heerlijk om zelf lekker te trainen, en het fanatisme keert direct terug zodra ik mijn favoriete forehand begint te raken. In de trainingen vind ik hard werken en plezier het aller belangrijkste. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar alle trainingen deze winter.

Ik vind het belangrijk om een totaalbeeld te hebben van een speler en probeer spelers altijd beter te maken. Dus het uitgangspunt voor het stellen van doelen technisch dan wel tactisch is altijd de wedstrijd. 

Tot snel op de baan. 😃