1 oktober 2022 | Algemeen - Competitie -

Dash 3 vrijdag avond

De HERFSTcompetitie is weer onderweg met een team op de donderdag avond, volle bak op de vrijdag en de zondag en 4 teams op de zaterdag. Helaas zijn de weer goden ons dit jaar niet heel gunstig gezind. Er zijn al redelijk wat partijen die zijn verregend en moeten worden ingehaald. Het kan dus goed zijn dat er op een doordeweekse avond een team komt inhalen. Dat het zeker ook gezellig is valt te lezen in onderstaande impressie van één van de teams.

Ons team is dit jaar voor het eerst begonnen met competitie spelen, de voorjaarscompetitie 2022 was onze eerste competitie met elkaar. Even wennen dus, maar wat hielp was om iedere week met elkaar te gaan trainen, zo leer je elkaars spel beter kennen en uiteraard is het ook heel leuk om een keer tegenover elkaar te staan in plaats van met elkaar. 

Toch wel weer lekker, die najaarscompetitie. 

Hoewel het soms kan regenen tijdens een wedstrijd, wat te verwachten is dit seizoen, hebben we veelal geluk gehad en het redelijk droog gehouden. 

We zijn nu een aantal wedstrijden verder en het is jammer dat het einde alweer in zicht is.

Ook dit seizoen blijven alle tegenstanders hangen na de wedstrijden voor een hapje en een drankje en is het vooral erg gezellig. 

Inmiddels zijn we steeds beter op elkaar ingespeeld en zelfs de super-tiebreaks vallen dit seizoen onze kant op. Komende wedstijden iets meer zon en iets minder stortbuien en we zijn helemaal tevreden.

De foto is van ons etentje als afsluiter van de voorjaarscompetitie, ook leuk om elkaar een keer in ‘normale’ kleding te zien! 

We hebben het erg gezellig met elkaar als team, er heerst een goede sfeer en we hopen nog meer competities mee te gaan doen! 

Team Dash 3 GD vrijdag avond Lotte, Tammy, Babette, Stein, Jochem en Tom.