12 maart 2023 | Activiteiten - Algemeen -

Dash’35 Open Dag

Zaterdag 1 april 2023 van 12.00 – 15.00 uur

Dash’35 start het nieuwe tennisseizoen met een open dag voor iedereen die -actief- kennis wil maken met tennis en/of eens sfeer wil komen proeven bij de club.

Hoe gaat het daar nou aan toe? Kun je altijd zomaar komen tennissen? Moet je competitie spelen? Ik ben alleen, hoe vind ik dan iemand om mee te tennissen? Vragen die op die middag allemaal beantwoord kunnen worden en je meteen het groene park, de uitnodigende terrassen en het vernieuwde clubhuis kunt bekijken. En als je het leuk vindt, kun je ook een (eerste) balletje slaan. Sportieve kleding en sportschoenen aan (geen gladde zool of noppen) is daarvoor voldoende. Rackets en ballen zijn aanwezig.

Een groep jeugdleden laat zien hoe de training verloopt. Je kunt de beginnende spelers aanmoedigen in een onderling toernooi en de ervaren spelers zien spelen.

Kom langs op zaterdagmiddag 1 april tussen 12.00 en 15.00 uur. Proef de sfeer, kijk rond en stel gerust vragen aan diverse vrijwilligers van de club die op de middag herkenbaar aanwezig zijn.

Graag tot ziens op 1 april en hopelijk ook vele keren daarna!