14 april 2023 | Activiteiten

Dash’35 Racketavond

Elke maandagavond in het zomerseizoen van april t/m oktober organiseren we de Dash’35 racketavond.

Vanaf 19.00 uur is ieder volwassen Dash’35 lid, uitgezonderd ochtendleden, welkom. Aanmelden van tevoren is niet nodig, gewoon binnenlopen in het clubhuis en een van de racketavondbegeleiders maakt ter plekke de dubbel & mix dubbel indeling met de aanwezige deelnemers. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het soms zijn dat er een single wordt ingedeeld. In de volgende ronde wordt er weer een nieuwe indeling gemaakt en speel je met en tegen andere Dash’35 leden.

Het maakt ook niet uit hoeveel tenniservaring je hebt, iedereen kan meedoen. De indeling is zoveel mogelijk op speelsterkte zodat iedereen aan elkaar gewaagd is.

Er zijn 3 speelrondes:

  • ronde 19.00 uur
  • ronde 20.00 uur
  • ronde 21.00 uur

Je bepaalt zelf hoeveel rondes je mee doet en het is dus ook mogelijk om bijvoorbeeld om 20.00 of 21.00 uur aan te sluiten.

P.S. Tijdens feestdagen op maandag is er geen racketavond.

Oproep vrijwilligers racketavond

Het team dat de racketavond begeleid zoekt versterking! Wie willen er ongeveer 1x per 4 tot 6 weken een avond de racketavond begeleiden? Met 2 tot 3 extra begeleiders voor dit seizoen zijn we heel erg geholpen.

Een racketavond begeleiden ziet er ongeveer als volgt uit: Je bent rond 18.50 uur aanwezig om de deelnemers in te delen voor de eerste speelronde die om 19 uur start. Na het eerste uur roep je iedereen weer bij elkaar en deel je de 2e ronde in. Afhankelijk van het aantal deelnemers deel je evt nog een 3e ronde in om 21.00 uur. Je kunt zelf natuurlijk ook meedoen met de racketavond. Neem contact op met Marcel de Bot of Marjolein vd Berg om je aan te melden!