21 juli 2021 | Jeugd

Grand Slam for kids

Babolat Grand Slams for Kids organiseert een hele serie tennistoernooien voor kinderen:
Grand Slams for kids. Gedurende het jaar worden door het hele land de echte Grand Slams nagebootst.
Op zaterdag 28 augustus wordt de Grand Slam gespeeld op ons park, Dash ’35.
Doe allemaal mee aan dit machtige eendagstoernooi!

Roland Garros in Dordrecht

De Grand Slams for kids is een serie van 20 ééndagstoernooien door het hele land. Deelnemende kinderen spelen gedurende die reeks om de hoofdprijs: een compleet verzorgde trip naar Roland Garros in Parijs. Om deze hoofdprijs wordt gestreden tijdens het eindtoernooi, de Masters.

Maar ook gewoon één dag meedoen is een optie!

Je speelt zeker twee en waarschijnlijk drie wedstrijden op een dag, ook als je verliest. Je wordt ingedeeld op basis van leeftijd en sterkte. Plezier op en buiten de baan staat centraal! Zo zijn er tijdens de Grand Slams nog andere activiteiten waar jij je skills kan laten zien en toffe prijzen kan winnen!

  • Prijsschieten – Win gave prijzen door mee te doen aan de prijzenspellen op de baan! Raak jij de tofste prijzen in één keer?
  • KNLTB Challenges – Win een rechtstreeks ticket voor de TennisDirect Masters!
  • Professionele interviews – Na afloop van jouw wedstrijd vertel je wat er goed ging en wat er eventueel de volgende keer beter kan!

Kids van 10 tot 18 jaar

Grand Slams for Kids leeftijdscategorieën van 10 tot 18 jaar. Iedereen vanuit het hele land kan meedoen! Wel of geen KNLTB lid.
Het is bedoeld voor alle kinderen die op recreatief niveau tennissen.

  • ME/JE 10-12 (groen)
  • ME/JE 11-14 (geel)
  • ME/JE 13-17 (geel)

Binnen deze categorieën worden er poules/afvalsysteem met herkansing samengesteld op basis van het niveau van de kinderen.
De wedstrijden tellen mee voor je ranking (DSS systeem).

Kids onder 10 jaar (oranje)

In de leeftijdscategorie tussen 8 en 10 jaar wordt er voor kinderen die met oranje ballen spelen per grand slam een toernooi georganiseerd. Kinderen in deze categorie strijden en jaar lang voor 2 VIP kaarten en 2 finale kaarten voor het ABN AMRO toernooi in 2022.

Inschrijven

Inschrijven voor Roland Garros in Dordrecht op ons eigen park, kan via deze link. Doe dit uiterlijk 22 augustus. Meer informatie over de Grand Slams for kids, zoals bijvoorbeeld de andere speeldagen, vind je op de Grand Slams for kids website.