21 juni 2021 | Algemeen - Jeugd -

Jeugdkalender 2021

Hieronder zie je in één overzicht alle activiteiten die wij voor de jeugd organiseren. Dat wordt weer een super leuk en gevarieerd seizoen! Schrijf alle data alvast in je agenda, zodat je erbij kunt zijn. Voor alle activiteiten krijg je ook nog apart een berichtje.

Jeugdkalendar 2021

De jeugdcommissie zorgt er elk jaar weer voor dat er, naast de trainingen van Peter Paul en Christian een heleboel andere leuke activiteiten zijn voor de jeugd. Hierbij moet je denken aan de jeugdcompetitie, ons jaarlijkse terugkerende jeugdtoernooi, de bal- en slagvaardigheid, de clinics, de heerlijke bbq voor de hele familie, ons jeugdkamp, het familietoernooi, de clubkampioenschappen, noem maar op. Wil je weten wat we dit jaar voor je in petto hebben?Noteer alle data alvast in je agenda!

Natuurlijk zijn op dit moment alle activiteiten onder voorbehoud. We hopen dat alles gewoon door kan gaan, maar bekijken per activiteit hoe en of wij dit binnen de gestelde maatregelen voor jullie kunnen organiseren. Hiervoor houden we de richtlijnen die de KNLTB ons geeft goed in de gaten.

lik hier voor een versie met alle competitiedagen.