23 juli 2023 | Activiteiten - Algemeen -

Nationale Sportweek: 4 tennisclinics bij Dash’35 op 23 september

Met veel enthousiasme kondigen we de komende Nationale Sportweek aan bij Tennisvereniging Dash’35 in Dordrecht! Dit jaar hebben we een programma met 4 tennisclinics voor verschillende doelgroepen. Of je nu jong, volwassen, beginnend, ervaren of rolstoeltennisser bent, er is voor ieder wat wils.

Zaterdag 23 september van 10.00 – 11.00 uur kun je meedoen aan een van de vier verschillende tennisclinics:

  • Tennisclinic jeugd tot 12 jaar – Speciaal voor onze jongste tennissers hebben we een uur vol speelse en leuke oefeningen waarin je kennis maakt met de basisprincipes van tennis.
  • Tennisclinic jeugd 12 tot 18 jaar – Of je nu beginner bent of al eens een balletje hebt geslagen, tijdens deze clinic leer je via diverse oefeningen de slagtechnieken maar ook meer over de tennisregels.
  • Tennisclinic rolstoeltennis – We zijn er trots op ook een speciale clinic rolstoeltennis te organiseren. Onze trainers hebben ervaring met het begeleiden van ‘rollers’ en zorgen voor een inclusieve omgeving waarin iedereen kan genieten van de sport.
  • Tennisclinic volwassenen – Of je nu een beginnende tennisser bent die de basis wil leren of een ervaren speler die zijn spel wil verbeteren, deze clinic is geschikt voor alle volwassenen die van tennis houden.

Na afloop van de clinics is er nog voldoende mogelijkheid om vragen te stellen over de club en tennis is het algemeen. Onze groep vrijwilligers staat voor je klaar.

Aanmelden kan via dit Google Form: https://forms.gle/BBbouhXtauEPnZ5Q8

Mocht je nog geen tennisracket hebben, wij hebben een aantal rackets te leen voor zowel jeugd als volwassenen. Er zijn ook diverse tennisrolstoelen aanwezig voor diegene die niet beschikken over een rolstoel die geschikt is om mee te tennissen.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal op 23 september te verwelkomen op onze tennisbanen aan de Monarda 1A in Dordrecht.