Toernooien

Ieder jaar worden bij Dash ’35 diverse toernooien georganiseerd voor jong en oud en voor alle niveau’s.

Dash’35 Tennis Tuning Open 45+ en 65+

In de week van 17 t/m 23 juli 2023 organiseren we het traditioneel ons 45+ en 65+ open toernooi (vroeger ook wel bekend onder de naam Mimy de Bot Toernooi). Dit is het toernooi voor de senioren in de regio met als hoofdsponsor Tennis Tuning.

Inschrijven kan via mijnKNLTB.toernooi.nl voor de volgende onderdelen:

  • HD, DD, GD 45+
  • HD, DD, GD 65+

Wij zien jullie graag op ons mooie park.

Inschrijven kan t/m 9 juli via mijnKNLTB.toernooi.nl

Dash’35 Open Jeugdtoernooi 2023

In week 27 van 3 t/m 9 juli 2023 organiseren wij het gezellige Open Jeugdtoernooi voor alle jeugd van Dordrecht en omstreken. In verschillende categorieën groen en geel 10-14 en 13-17 jaar worden er enkel en dubbel wedstrijden gespeeld.

Op de woensdagmiddag midden in de week wordt een hele middag besteed aan een toernooi voor de oranje tenniskids. Heel veel tenniswedstrijdjes en spelletjes maken dit een hele leuke tennismiddag.

De rest van de week spelen de groene en gele spelers hun wedstrijden, zowel dubbels als singles in alle leeftijdscategorieën. Er hangt de hele week een gezellige, sportieve vakantiesfeer op het park en ons toernooi is dan ook een mooi aanloopje naar de vakantie. Allemaal meedoen dus!

Inschrijven kan via mijnKNLTB.toernooi.nl

Dash’35 Tennis Tuning Open Toernooi & NRT**

Tennisvereniging Dash’35 organiseert van zondag 6 t/m zondag 13 augustus 2023 aanstaande haar jaarlijkse KNLTB open toernooi.

Dit jaar voor het vijfde jaar gecombineerd met een 2-sterren Nationaal Ranglijsttoernooi (NRT**). Dit betekent tennis op hoog niveau! De subtop van tennissend Nederland zal vanaf maandag 7 augustus zijn opwachting maken op de 10 gravelbanen aan de Monarda 1A in Dordrecht.

Naast het lucratieve prijzengeld zijn er ook punten de verdienen voor de nationale ranglijst van de KNLTB. Kijk op dash35opennrt.nl  voor meer informatie en mogelijkheden voor inschrijving.

Meer informatie over het toernooi is binnenkort terug te vinden op www.dash35opennrt.nl.

Inschrijven kan via mijnKNLTB.toernooi.nl

Senior Plus Eéndagstoernooi 2023

Het Senior Plus ééndagstoernooi voor leden van de KNLTB ouder dan 50 jaar wordt dit jaar bij Dash ’35 op vrijdag 28 juli 2023 georganiseerd. Om 9.30 uur is de opening met een kort welkomstwoordje en om 10.00 uur starten de eerste wedstrijden. Er worden 3 wedstrijden van een uur gespeeld inclusief banen vegen en inslaan. De poules worden zoveel mogelijk ingedeeld naar sterkte. Om 16.15 uur worden de prijswinnaars bekend gemaakt en is er een gezellige prijsuitreiking.

Er worden mixed dubbels gespeeld in de speelsterkte 9, 8, 7 of 6. Er wordt gespeeld in poules en deze worden op speelsterkte ingedeeld. De deelnemers worden ontvangen met koffie of thee en krijgen een maaltijd aangeboden (dieetwensen kunnen vooraf doorgegeven worden).

Aanmelden kan via Henny Radenborg radeh00@live.nl met vermelding van uw speelsterkte. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per persoon. Er is een maximum aantal deelnemers dat mee kan doen aan dit eendagstoernooi dus schrijf je tijdig in!

 

Nieuws:

26 juli 2023

Foto’s Dash’35 Tennis Tuning 45+ en 65+ Open

12 juli 2023

Dash’35 Tennis Tuning Open & NRT**

9 juli 2023

Laura’s Keuken Catering tijdens 45+/65+ toernooi en Open Toernooi/NRT**

Partners van Dash'35