25 februari 2021 | Competitie

Voorjaarscompetitie

Inschrijven voorjaarscompetitie geopend

Het lijkt nog ver weg, maar toch zijn de voorbereidingen voor de competitie 2022 al gestart. De competitie start in de week van dinsdag 5 april. Met 2 uitzonderingen: de Tenniskids starten op 27 maart en de vrijdagavond gemengd en 8/9 competitie (nieuw) starten op vrijdag 1 april. De vrijdag competitie speelt komend jaar om de week.

Middels bijgesloten link kan je jezelf of je team opgeven voor de voorjaarscompetitie van 2022. Doe dat aub voor 15 december.
Inschrjven

Het aanbod in 2022 wijkt voor de meeste speeldagen niet veel af van het competitieaanbod van dit jaar. Behalve op de vrijdag. Daar is wel het één en ander veranderd. zie onderstaand schema. Zo spelen de vrijdag teams om de week en maar 5 keer. De ene week de gemengde teams en de 8/9 competitie (nieuw op de vrijdag) en de andere week de heren en dames teams. Ter verduidelijking. Er is ook een 8/9 competitie op donderdag. Op die dag speel je wel 7 weken.

De competitie start in de week van dinsdag 5 april (2 uitzonderingen: de tenniskids starten op 27 maart, en de vrijdagavond gemengd en 8/9 competitie op vrijdag 1 april )

Jeugd spelers hoeven zich niet apart op te geven. De jeugd speelt automatisch competitie tenzij iemand zich expliciet heeft afgemeld. Ook de spelers die zich middels de winterselectietraining al hebben opgegeven voor de competitie hoeven dit niet nogmaals te doen.

De CWT

Meer informatie over de competitie(s) vind je op de competitiepagina.
Je vindt hier onder meer het programma, de teams en de uitslagen en standen van je favorieten!