23 juli 2024 | Van de bestuurstafel

Oproep vrijwilligers

Naast bestuursleden zijn er ook heel veel taken die door vrijwilligers worden opgepakt op de vereniging. Vele handen maken daarbij licht werk en dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Het Parkonderhoud

Met het vertrek van Harry Wendt zijn we op zoek naar nieuwe mensen die gedurende het winterseizoen mee willen helpen met de kleinere onderhoudsklussen op het park en in het clubhuis. Vind je het leuk om in het winterseizoen zo nu en dan een ochtend mee te draaien in het onderhoudsteam, meld je dan aan.

We zijn ook altijd op zoek naar mensen die willen helpen met het bespeelbaar houden van de tennisbanen.

Tuinonderhoud

Vind je het leuk om tuinonderhoud te doen, dan willen we graag een beroep doen op jou. Vind jij het leuk om een paar keer per jaar de tuinperken & looppaden van de vereniging onkruidvrij te maken, of de bomen en struiken op het park te snoeien, meld je dan aan!

Heb je zin om een van bovenstaande taken incidenteel of meer structureel op te pakken, meld je dan aan bij Joost Sterenborg: accommodatie@dash35.nl

De Jeugdcommissie zoekt vrijwilligers

Dash’35 is heeft een grote groep jeugdleden en speciaal voor deze doelgroep organiseert de commissie allerlei activiteiten. De jeugdcommissie zoekt extra commissieleden en maar ook hulpouders. Lijkt het je leuk om activiteiten voor de jeugd te organiseren en ben je bereid een of twee activiteiten per jaar te organiseren, of wil je misschien nog wel meer doen, stuur dan een mail naar jeugdcommissie@dash35.nl